Американската банда SLIPKNOT е сред най-популярните хеви-метъл групи в съвременната

...
Американската банда SLIPKNOT е сред най-популярните хеви-метъл групи в съвременната
Коментари Харесай

SLIPKNOT са хедлайнерът на третия фестивален ден на HILLS OF ROCK 2020

Американската тайфа SLIPKNOT е измежду най-популярните хеви-метъл групи в актуалната международна музикална история. Още от образуването им през 1995 година в щата Айова, те реализират освен невероятни триумфи с плановете си, само че се трансформират и в идоли на няколко генерации.

През август 2019 година излиза новият албум на SLIPKNOT „ We Are Not Your Kind “, който е шестият студиен запис в кариерата им. Считан за един от най-хубавите албуми на бандата, той оглавява класациите Billboard 200 в Съединени американски щати и Albums Chart в Обединеното кралство, и заема челни позиции в чартовете на десетки страни по света. Сингълът към албума, Unsainted, се трансформира в световен феномен и видеото към него става номер едно в стрийминг платформите по света за 24 часа, като събира над 60 милиона гледания в Youtube единствено за няколко седмици.

Вокалистът на SLIPKNOT Corey Taylor споделя: „ Чувството да сме още веднъж на турне в Европа е несравнимо! Без значение какъв брой пъти се връщаме, постоянно усещаме потребност да свирим там още веднъж и още веднъж. Едно е несъмнено – публиката в Европа постоянно е една от най-хубавите в света! “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР