Американската актриса Салма Хайек стана поредната холивудска звезда, която разказа

...
Американската актриса Салма Хайек стана поредната холивудска звезда, която разказа
Коментари Харесай

Селма Хайек: Уайнстийн е чудовище и за мен

Американската актриса Салма Хайек стана следващата холивудска звезда, която описа за саксуалните похищения и тормоз на продуцента Харви Уайнстийн. Тя споделя шокиращи детайлности. Своя роман тя разгласява в The New York под заглавието: " Харви Уайнстийн - страшилище и за мен.

По нейни думи, това се случило по време на работата над кино лентата " Фрида " през 2002 година Уайнстийн се съгласил да снима кино лентата, поставяйки куп условия, само че тогава, споделя актрисата, пристигнало времето тя " да му каже не ".

" Не " на молбата да го взема със себе си под душа . " Не " на молбата да виждам по какъв начин той взема душ . " Не " на молбата да ми направи масаж . " Не " на молбата да разреша на негов гол другар да ми направи масаж . " Не " на молбата да му разреша да ми направи орален секс . " Не " на молбата да се съблека дружно с друга жена . Не, не, не, не... " написа Салма.

Тя описа също, че на снимачната площадка получила нервозен срив.

" Работата беше там, че трябваше да се фотографирам гола с друга жена . А трябваше това да се случи под погледа на Харви Уайнстийн, " споделя актрисата.

През октомври " половият терминатор " Уайнстийн бе упрекнат в полови похищения и изнасилвания на куп актриси, измежду които Кара Делевин , Леа Сейду и Анджелина Джоли .

На фона на тези самопризнания, доста други холивудски знаменистости и певици започнаха да описват за своите травматични срещи с продуцента. /Марица.бг
тагове селма хайек уайнстийн
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР