Американската актриса от мексикански произход е поредната звезда, която прави

...
Американската актриса от мексикански произход е поредната звезда, която прави
Коментари Харесай

Ева Лонгория ще осъществи своя отдавнашна мечта

Американската актриса от мексикански генезис е следващата звезда, която прави опит да направи пробив на стилния подиум. Броени дни разделят 42-годишната носителка на Златен глобус от нейния международен дебют в модата, който ще се случи през септември, по време на Седмица на модата в Ню Йорк.Заедно с Росарио Досън и Алисия Ранър, латоноамериканката ще показа своята първа фешън линия. Лонгория от дълго време мечтае да бъде дизайнер на облекла и в този момент най-накрая има опцията да я реализира. Шоуто Kia STYLE360, в Метрополитън Уест, в което Лонгория и Досън и Ранър ще вземат присъединяване, ще бъде предавано онлайн във една от най-големите обществени мрежи - Facebook. Ревюто ще бъде снимано с 360-градусова камера и по този метод всеки фен ще може да има оптимално чувство за действителност и да стане част от стилното дефиле, написа Elle.

Това не е първият път, в който " Отчаяната брачна половинка " прави стъпки в стилния отрасъл. Миналата година тя направи колаборация с американската комерсиална марка " Limited ".

" И преди са ми предложили доста разнообразни покупко-продажби - трябваше единствено да избера. Но желаех и да бъда част от процеса. Исках да сътворявам дизайни, да закупувам целия артистичен боеприпас от платове, десени ", всичко. ", споделя чаровната актриса и дизайнерка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР