Американската актриса Натали Портман се появи на футболен мач със

...
Американската актриса Натали Портман се появи на футболен мач със
Коментари Харесай

Натали Портман си прибра мъжа - изневерник

Американската актриса Натали Портман се появи на футболен мач със своя наследник и брачен партньор. Това се случва единствено седмица след новината за развода сред звездата от " Междузвездни войни " и погрешния й мъж. Снимките бяха с неприятно качество и на тях мъчно се виждаха лицата на някогашните сътрудници. Журналистите на " Дейли мейл " обаче настояват, че актрисата изглеждала потисната през целия мач.

В началото на август таблоидите оповестиха, че Натали Портман се готви за бракоразвод със брачна половинка си Бенджамин Милепид след 11 години брак. Според изданието актрисата и режисьорът са в съществени различия. След като спекулация на брачна половинка й със секретарката му беше разкрита, двойката се опита да поправи обстановката, само че не съумя да върне хармонията в връзките си. Все още нито една от страните не е направила публично изказване.

Натали Портман постоянно се е опитвала да пази персоналния си живот в загадка от обществеността, тъй че не възнамерява да разяснява протичащото се. Феновете на актрисата показаха поддръжката си за нея, откакто видяха фотоси на папараци, на които тя бърше сълзите си в парка, до момента в който се разхожда с децата и брачна половинка си. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР