Американската актриса Лиса Кудроу е в изолация и ще посрещне

...
Американската актриса Лиса Кудроу е в изолация и ще посрещне
Коментари Харесай

Лиса Кудроу посреща в изолация без съпруга си годишнината от сватбата им

Американската актриса Лиса Кудроу е в изолираност и ще посрещне без брачна половинка си 25-годишнина от сватбата им, заяви "Контактмюзик ", предава Българска телеграфна агенция.

Актрисата, изиграла ролята на Фийби Буфе в паметния сериал "Приятели ", се омъжи за Мишел Стърн на 27 май 1995 година, само че двамата ще прекарат деня на годишнината разграничени. Кудроу, която е на 52 години, е с 22-годишния си наследник Джулиън в фамилния дом, а брачният партньор й е в Палм спрингс, където надзирава работата по ваканционната къща на семейството.

В "Шоуто на Джими Кимел " актрисата показа по какъв начин поради пандемията от Ковид-19 се наложило да живеят на разнообразни места със брачна половинка си за дни. "Бяхме всички дружно в пустинята, там имаме къща. След това вкараха карантината и останахме. Но по къщата си има работа. Стана доста горещо, както е обикновено за региона на Палм Спрингс и за мен беше доста топло. Ние сме привикнали да не сме дружно на годишнините от сватбата си. И си казахме - какво значение има? Аз те обичам. Ти обичаш ли ме още? Да.Чудесно. Значи всичко е наред. "

Кудроу даде обещание, че идният епизод с героите от "Приятели " ще е "истинско развлечение ". "Нямам самообладание да се случи. Шестимата не сме били дружно пред аудитория от толкоз години, единствено един път преди няколко години се събрахме на вечеря ", показа тя. Десетте сезона на сериала "Приятели " бяха снимани сред 1994 година и 2004 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР