Американската актриса Линдзи Лоън е на корицата на списание Emirates

...
Американската актриса Линдзи Лоън е на корицата на списание Emirates
Коментари Харесай

Лошото момиче на Холивуд със секси фотосесия и любопитно интервю

Американската актриса Линдзи Лоън е на корицата на списание Emirates Woman. В изявлението си звездата от " Лоши девойки ", споделя, че не желае хората да я свързват постоянно единствено с шумни празненства и алкохол.

" Какво въобще значи думата празненство. Не одобрявам тази дума, а доста хора живеят към момента в предишното, когато към момента живеех в Лос Анджелис ", съобщи звездата, която от известно време живее непрекъснато в Дубай, оповестява vesti.bg

Лоън предприе тази крачка, с цел да се откъсне от остарелия си метод на живот.
Аз се реалокирах тук с тази цел - да не съм следена непрекъснато или да разискват какво върша. Тук работя от самото начало, тъй като не ме гледат под лупа ", изяснява Линдзи.

Животът в Дубай за Линдзи е като " нова страница ", въпреки че продължава да чува злословия по собствен адрес.

" Хората приказват за неща, които въобще не са се случвали. Просто си измислят. Наскоро някой ми изпрати имейл от Америка, в който написа " Хей, чух, че си се омъжила в Дубай ". Това обаче въобще не е по този начин ".

Линдзи се старае да бъде в сянка оптимално. Миналата година актрисата показа в изявление, че обича да живее в Ню Йорк, само че в Дубай е разкрила същинско успокоение, там се концентрира върху значимите неща, които желае да свърши.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР