Американската актриса Кейли Куоко, която играе алкохолизирана стюардеса Каси Боудън

...
Американската актриса Кейли Куоко, която играе алкохолизирана стюардеса Каси Боудън
Коментари Харесай

Кейли Куоко разказа за секса със звезда от "Игра на тронове"

Американската актриса Кейли Куоко, която играе алкохолизирана стюардеса Каси Боудън в новия сериал на НВО „ Стюардесата “, показа пред USA Today детайлности за снимането на секс-сцените с колегата й в плана Михил Хаусман, прочут с ролята на Даарио Нахарис от „ Игра на тронове “.

„ Имах секс-сцени и в „ Теория на огромния гърмеж “, само че те не приличаха на същински секс. Казах на Михил: „ Никога не съм снимала по този начин преди, а ти? “, а той отговори: „ Да, към 30-40 пъти “, споделя Кейли.

Когато почнали да работят по въпросния кадър, тя все не можела да се отпусне изцяло. Тогава артистът й споделил: „ Изглеждаш, като че ли си се надвесила над клозетна паница в социална тоалетна. Какви ги вършиш?! “.

Кейли Куоко прибавя, че „ Стюардесата “ е нейният късмет да покаже на феновете, че е способна да играе „ по-сериозни и прочувствени “ функции, а освен комедийни.

В основата на сюжета на 8-серийния план е едноименната книга на Крис Бохджалян. Първите 3 епизода на черната комедия трилър станаха налични по НВО на 26 ноември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР