Американската актриса и фотомодел Меган Маркъл заяви в интервю пред

...
Американската актриса и фотомодел Меган Маркъл заяви в интервю пред
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Хари ми предложи, докато готвех пиле

Американската актриса и фотомодел Меган Маркъл съобщи в изявление пред Би Би Си, че получила предложение за брак от страна на принц Хари, до момента в който готвела пиле. Това се случило преди няколко седмици в нотингамската резиденция на Хари в Кенсингтънския замък. Било тиха вечер, когато по думите на принца двамата си приготвяли вечерята.

"Опитвахме се да си изпечем пиле и внезапно последва удивителна изненада. Беше толкоз благо, толкоз естествено и доста сантиментално! ", спомни си Маркъл в първото изявление на двойката след оповестяването на годежа в понеделник. По думите на американската актриса принц Хари паднал на едно коляно и й направил предложение. Принцът добави, че Меган даже не дочакала той да си довърши думите и попитала: "Мога ли незабавно да кажа да? ". Двамата се прегърнали и принц Хари й връчил годежния пръстен.

Внукът на кралица Елизабет Втора описа пред феновете, че двамата с Меган се срещат от година и половина и че през месец юли 2016 година ги е срещнала обща другарка. Преди това принцът в никакъв случай не бил чувал за Меган. По време на срещата тя му направила мощно усещане и след няколко седмици той я поканил на ваканционно странствуване в Ботсвана.

Там двойката изкарала пет незабравими дни. Меган била призната с топли усеща от кралското семейство и тя назова кралицата "невероятна жена ". След срещата си с Нейно Величество Маркъл незабавно станала поклонничка на кучетата корги на Елизабет Втора.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР