Американската актриса Хейдън Пенетиър, бивша годеница на боксовата легенда Владимир

...
Американската актриса Хейдън Пенетиър, бивша годеница на боксовата легенда Владимир
Коментари Харесай

Бившата на Кличко на кино с новото си гадже

Американската актриса Хейдън Пенетиър, някогашна избраница на боксовата легенда Владимир Кличко, се радва на любовта си със своя сътрудник Брайън Хикърсън. Двамата бяха снимани от папараци, до момента в който отиват на кино в Сейнт Огъстин, щата Флорида, в събота вечер.

29-годишните Хейдън и Брайън бяха хванати за ръце, а братът на актрисата Дженсън Пенетиър им правеше компания. Двамата са гаджета от лятото, като за пръв път бяха снимани дружно през август.

 Малко по-късно стана обществено притежание и раздялата сред Хейдън и Владимир Кличко, които сложиха завършек на взаимоотношенията си след 9-годишна бурна връзка, придружена с няколко раздели и събирания.

Двамата имат дъщеричка Кая, като няколко месеца след раждането й през 2014 година Пенетиър разкри, че страда от следродилна меланхолия. Тя на няколко пъти влиза в клиника за рехабилитация, а по кое време е настъпил краят на любовта им с Владимир по този начин и не излиза наяве. Според майката на актрисата двамата са към момента другари и дружно ще се грижат за дребната Кая.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР