Американската актриса Фелисити Хъфман призна, че е вкарала дъщеря си

...
Американската актриса Фелисити Хъфман призна, че е вкарала дъщеря си
Коментари Харесай

Звезда от Отчаяни съпруги призна за подкуп пред съда, тепърва ще излиза присъда

Американската актриса Фелисити Хъфман призна, че е вкарала щерка си в влиятелен университет с заплащане на рушвет. Звездата от " Отчаяни съпруги " се призна за отговорна, с цел да избегне правосъдно дело, което щеше да провокира огромно внимание от медиите и евентуално да ѝ донесе тежка присъда, оповестява БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
Делото против Хъфман е част от огромно следствие на ФБР на огромна корупционна скица за вкарване на студенти в някои от най-престижните университети в Съединени американски щати.
Хъфман се разплака пред федерален арбитър в Бостън и призна, че е платила 15 000 $ , с цел да бъдат нараснали резултатите на щерка ѝ на теста SAT. Престъплението можеше да донесе присъда до 20 години затвор и санкция до 250 000 $, само че самопризнанията на Хъфман изключват такива крайни разновидности.
Прокурорът предложи 1 година изпитателен период и 20 000 $ санкция, само че съдията може да не се съобрази с това и да наложи друго наказване. Очаква се присъдата да бъде произнесена на 13 септември.
Досега по делото са повдигнати обвинявания на 50 души, измежду които изпълнителни шефове на компании и съдружници в богати адвокатски адвокатски фирми. 10 от обвинените към този момент са се признали за отговорни, измежду тях петима родители на студенти. Други 10 родители оповестиха, че считат да се признаят за отговорни.
Основният уредник на схемата Уилям Сингър, за който се счита, че е събрал 25 милиона $, с цел да подкупва колежански треньори и админи, към този момент се призна за отговорен и сътрудничи на управляващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР