Американската актриса Деми Мур е известна с ролите си в

...
Американската актриса Деми Мур е известна с ролите си в
Коментари Харесай

Изпито лице и крака като клечки: Деми Мур на 61 отслабна драстично

Американската актриса Деми Мур е известна с функциите си в паметни филми от 90-те и 00-те: „ Призрак “, „ Редник Джейн “, „ Стриптийз “... Но пътят на актрисата към славата надалеч не беше елементарен.

В суровия свят на шоубизнеса не е задоволително да имаш извънреден гений. За да остане непрекъснато на повърхността, артистът би трябвало безусловно да се „ поти “: да спортува всекидневно, да съблюдава вярна диета и да се грижи за външния си тип. А при дамите летвата е сложена още по-високо. Следователно Деми Мур не беше изключение.

61-годишната актриса твърди, че в никакъв случай не е била слаба - нямала шанс с генетиката. Момичето трябваше непрекъснато да се лимитира, с цел да остане във форма. След като се реалокира в Лос Анджелис и стартира самостоятелен живот, младата звезда се изостави. Тя постоянно ядеше бързи храни  и като цяло не водеше доста здравословен метод на живот. Но желанието да стане известна надви. Всички режисьори споделиха в един глас: стройни и красиви актриси играят във филми. Следователно Деми Мур просто нямаше избор. Тя освен стартира интензивно да губи тегло, само че също по този начин се заинтересува от пластична хирургия: имаше интервенция на носа, интервенция на гърдите и други процедури. Самата звезда признава, че в младостта си просто се е изтощила от тренировки и апетит. Стигна се даже до пристъп на снимачната площадка.

След брака си с Брус Уилис и раждането на три деца, тя също трябваше бързо да влезе във форма. На въпрос на публицисти за идеалната й фигура, момичето отговори: цялата загадка е в специфична „ сурова “ диета. Деми Мур яде сушени плодове, семена, зеленчуци и плодове, билки и постно месо. Начинът на живот на известната  звезда е обгърнат в секрети и злословия. Например в мрежата се популяризира мнение, че такава диета освен предизвиква загубата на тегло, само че и забавя процеса на стареене.

В момента актрисата твърди, че няма място за терзание за нейното положение. Тя реши един път вечно да се откаже от изтощителните диети.Но на последните фотоси Деми Мур наподобява още по-слаба.

Звездата излезе на разходка из града в ежедневни облекла: черна тениска с щампа, яке, маратонки и необикновена чанта. Прекомерната специфичност се разкрива от компактно прилепналия й чеп. От бедрата на американската актриса не е останало нищо, да не приказваме за хлътналите й бузи и тънкия врат. Да останеш стройна и млада на нейната възраст е голяма работа, само че сигурно не би трябвало да пренебрегваш здравето си в гонене на безконечната хубост.

Автор: wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР