Американската актриса Анджелина Джоли официално потвърди, че се присъединява в

...
Американската актриса Анджелина Джоли официално потвърди, че се присъединява в
Коментари Харесай

Анджелина Джоли потвърди участие в нов филм. Вижте кой е той и каква ще е нейната роля

Американската актриса Анджелина Джоли публично удостовери, че се причислява в актьорския състав на кино лентата "The Eternals " (Вечните), които следва да излезе през есента на 2020 година.

Тя разгласи това по време на присъединяване си в тазгодишното Comic Con събитие, което се организира сега в Сан Диего и обичайно събира холивудски звезди от най-актуалните и обичани от почитателите кино продукции с техните фенове в Щатите.

 Анджелина Джоли Getty

Филмът, в който Анджелина следва да изиграе роля, е част от вселената на Marvel или другояче казано - екранизация на известен комикс сюжет.

 Анджелина Джоли Getty

По време на гостуването си на Comic Con 44-годишната Анджи споделя:

"Толкова съм разчувствана да бъда тук. Имам поради да бъда част от вселената на Marvel, част от The Eternals, част от това прелестно семейство. Всички към този момент прочетохме сюжета и знаем, че задачата ни е обвързвана с това да работим крепко и в действителност да се постараем върху играта си по този план ".

 Анджелина Джоли Getty

Във кино лентата ще забележим още Салма Хайек, Ричард Мадън, Кумаил Нанжиани, Брайън Тайри Хенри, Лорън Ридлоф и Дон Лий.

 Анджелина Джоли Getty

Историята в комикса The Eternals се върти към извънземни на 35 000 години, които наподобяват като хора, само че имат суперсили да се бият, телепортират, да управляват съзнанието на близките, да са хипер бързи и да трансформират формата си. Тяхната задача е да пазят планетата ни от външни закани.

Анджелина ще изиграе героинята Тена (Thena).

 Анджелина Джоли Getty

Филмът има публична дата на лансиране и тя е 6 ноември 2020 година. Нямаме самообладание да забележим Анджелина като комиксов воин с невероятни умения и сме уверени, че лентата ще е шлагер, още повече щом точно тя ще взе участие в нея...
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Юли  Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден Знам какво НЕ направи предишното лято Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден  Как да избегнем слънчевата алергия? Знам какво НЕ направи предишното лято Как да избегнем слънчевата алергия?  Лятото ни състарява? Знам какво НЕ направи предишното лято Лятото ни състарява? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР