Американската администрация трябва да обясни на Украйна, че обявените цели

...
Американската администрация трябва да обясни на Украйна, че обявените цели
Коментари Харесай

Форин полиси: САЩ трябва да обяснят на Киев, че връщането на изгубените земи е нереалистично

Американската администрация би трябвало да изясни на Украйна, че оповестените цели на Киев за връщане на изгубените райони са нереалистични.

Това написа американското списание " Форин полиси ", съобщи ТАСС.

 

Според изданието управляващите в Съединени американски щати би трябвало „ обществено да признаят, че украинските и американските ползи не се пресичат “, а заявените от киевския режим цели да си върне „ всеки сантиметър територия “ в реалност са непостижими.

" Форин полиси " отбелязва, че администрацията на американския президент Джо Байдън е сложила своята тактика за Украйна на автопилот, без явен проект, с изключение на да подсигурява, че финансирането продължава да тече.

 

Според изданието Вашингтон би трябвало да улесни договарянията сред Русия и Украйна, удобно време за които може да настъпи през лятото на 2024 година

На 24 април Байдън подписа утвърден от Конгреса законопроект за обновяване на доставките на оръжие за Украйна на обща стойност 61 милиарда $. Както акцентира съветското външно министерство, даването на военна помощ на Киев единствено усложнява разрешаването на спора в Украйна, прибавя ТАСС.

Източник " Гласове "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР