Американската администрация следващата седмица ще изпрати междуведомствена делегация в София,

...
Американската администрация следващата седмица ще изпрати междуведомствена делегация в София,
Коментари Харесай

Държавният департамент на САЩ изпраща делегация в София?

Американската администрация идната седмица ще изпрати междуведомствена делегация в София, Букурещ и Брюксел, която ще организира разисквания на обстановката към Украйна, предава ТАСС, като се базира на прессъобщение от Държавния департамент.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 180
Делегацията ще бъде управлявана от съветника на Държавния департамент Дерек Шоле. Позицията му е еквивалентна на поста заместник-ръководител на американското външно министерство.

Американски емисари ще бъдат в България, Румъния и Белгия от 7 до 11 февруари. Посещението ще бъде " продължение на огромните дипломатически старания " на Вашингтон, дружно с неговите " европейски съдружници в поддръжка на обединен метод " към Русия в актуалната обстановка към Украйна, прецизират от Държавния департамент. Тези взаимни старания целят да насърчат Русия " да избере дипломация и деескалация ", осведоми " Фокус ".

В България Шоле и обкръжението му ще проведат нов кръг от двустранния стратегически разговор, в Румъния ще обсъдят, наред с другото, разполагането на спомагателни американски военни елементи, а в Брюксел ще се срещнат с представители на НАТО и Европейски Съюз, с цел да продължат полемиките по обстановката към Украйна, да проучат напредъка по разговора с Москва за сигурността, както и развиването на евентуални нови строги стопански наказания против Русия.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 180  " Ютюб " закри каналите на самопровъзгласилите се републики в Източна Украйна  Русия и Китай се оповестиха против разширението на НАТО Русия и Китай се оповестиха против разширението на НАТО  Лавров за последните изказвания на Съединени американски щати: Измишльотини! Лавров за последните изказвания на Съединени американски щати: Измишльотини!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР