Американска военнослужеща уби мотоциклетист, докато се прибираше от работа, след

...
Американска военнослужеща уби мотоциклетист, докато се прибираше от работа, след
Коментари Харесай

Американска военнослужеща „не е видяла“ британски мотоциклетист, преди да го блъсне във фатална катастрофа

Американска военнослужеща умъртви мотоциклетист, до момента в който се прибираше от работа, откакто „ не го видя “, до момента в който излизаше от кръстовище, изслушан в съда.

Микайла Хейс, 25-годишна, беше изслушана от очевидец, който сподели, че не го е виждала след злополуката, при която почина 33-годишният Матю Дей на 26 август предходната година, Норич Краун Съдът изслуша. Хейс е пътувала от RAF Lakenheath в Съфолк до дома си в Downham Market в Норфолк.

Рейчъл Скот, прокурор, сподели, че бащата на едно дете е пътувал на юг по A10 с мотоциклет Yamaha, когато се е сблъскал с Honda Accord на госпожа Хейс. Той умря от пострадванията си по-късно същия ден, само че Хейс отхвърля да е предизвикал гибелта заради повърхностно шофиране. Г-жа Скот сподели пред съда, че конфликтът е станал малко преди 16 часа и изискванията за шофиране са били положителни. Тя сподели, че трафикът е бил „ много претрупан, което е обикновено за този следобяд в петък “. Прокурорът сподели, че Хейс е спрял на пътя на мотоциклета, когато той се е доближил и господин Дей е б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР