Американска моделка от щата Мичиган си увеличи бюста до невероятния

...
Американска моделка от щата Мичиган си увеличи бюста до невероятния
Коментари Харесай

Жена си наду бюста с 6600 кубика силикон - slava.bg

Американска моделка от щата Мичиган си усили бюста до невероятния размер ZZ, с цел да замязя на Джесика Рабит - героинята от анимационния филм "Кой натопи Заека Роджър ", написа в. "Телеграф ", цитирайки в. "Дейли мейл ".

42-годишната Фокси Менажери си направила първата пластична интервенция преди шест години, откакто се развела.

Тя към този момент си е напомпала в бюста цели 6600 куб. см силикон и се стреми да ги усили до 7000. По този метод Фокси желае да се снабди с идеалната съгласно нея фигура като песъчлив часовник.

"В прочут смисъл аз съм захласната от интервенциите, просто тъй като в действителност желая да реализира резултат. Чувствам се фантастично, откакто ме оперират, това ме прави толкоз щастлива, че виждам по какъв начин ставам нов човек.

Менажери обаче признава, че въпреки голямата гръд да ѝ харесва доста, тя ѝ предизвиква дискомфорт в всекидневието.

"Разстройвам се, когато осъзная, че огромният бюст не ми разрешава да върша напълно нормални неща, да вземем за пример да сготвям на предния газов котлон, тъй като може да стане пожар като с мисис Даутфайър - изяснява моделката. - Когато си обувам обувки, би трябвало да си подвигна крайници встрани, защото просто не мога да се наведа. Освен това постоянно падам, когато слизам по стълбите. Затова се държа за перилата, с цел да си спася живота ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР