Американска фирма е създала специално бельо, предназначено да направи жените

...
Американска фирма е създала специално бельо, предназначено да направи жените
Коментари Харесай

Създадоха женско бельо специално за орална любов

Американска компания е основала особено долни дрехи, предопределено да направи дамите по-уверени в леглото, написа в. „ Дейли остарял “.
„ Едва забележимото “ долни дрехи е направено от латекс и е основано особено за носене по време на орален секс. Латексовото долни дрехи е толкоз фино, че на дамите въобще няма да им прави усещане, че го носят ", означават производителите от лосанджелиската компания „ Лорълс “, които понастоящем събират средства посредством краудфъндинг за всеобщото му произвеждане.
Бельото, предопределено за еднократна приложимост, също така е ароматизирано с ванилия, с цел да прикрива евентуални интимни миризми. От компанията считат, че продуктът им ще обезпечи незабравими оргазми на дамите, защото ще ги освободи от непотребни терзания и задръжки.
Идеята за специфичното долни дрехи е осенила основателите му, откакто са се срещнали с изследване, съгласно което 80% от дамите отхвърлят орален секс, макар че в действителност желаят да го получат.
Най-често дамите отклоняват сходен вид милувки поради терзания, че интимната им зона не ухае прелестно или че не наподобява добре./
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР