Американска чиновничка поиска обезщетение от 47 000 долара за кражба

...
Американска чиновничка поиска обезщетение от 47 000 долара за кражба
Коментари Харесай

47 000 долара обезщетение поиска чиновник за кражба по време на командировка

Американска чиновничка изиска обезщетение от 47 000 $ за кражба на движимости от багажа й, осъществена по време на служебна командировка.
Високопоставената служителка от президентската администрация на Съединени американски щати С. Верма изиска да бъде обезщетена със сумата от 47 000 $ за движимости, откраднати от багажа й по време на работно пътешестване, заяви РИА Новости, цитирайки Politico.
Както следва от документите, получени от изданието, измежду откраднатите движимости са били посочени облекла и бижута, в това число медальон на стойност близо 6 хиляди $ от сбирката на дъщерята на президента на Съединени американски щати Иванка Тръмп. Верма, която управлява програмата Medicare, подаде искане за обезщетение през август 2018 година в американския департамент по опазване на здравето, към който принадлежи и нейното ведомство. Отделът възстановил на служителката 2852 $ и 40 цента.
" Напълно обикновено е служител в държавната администрация да заведе дело за загуба на персонално имущество, откраднато по време на командировка. Това не е необикновена процедура за федералните чиновници ", цитира изданието представителят на ведомството.
Отбелязва се, че измежду нещата, чиято стойност Верма е поискала да се върне от парите на данъкоплатците, са били овлажняващ лосион за 325 $ и тапи за уши на стойност 349 $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР