Американнският пастор Грег Мадсън определи селфито като грях. Изявлението на

...
Американнският пастор Грег Мадсън определи селфито като грях. Изявлението на
Коментари Харесай

Свещеник анатемоса селфито, любителите му ще горят в ада

Американнският свещеник Грег Мадсън дефинира селфито като грях. Изявлението на свещеника е било оповестено във вестника Omaha World Herald. Светият отец, служител в църква в Омаха в щата Невада, споделя, че селфито е повода и следствието на прегрешението. Според него, самоснимането и публикуването на тези фотоси на повсеместен показ е демонстрация на надменност, нарцисизъм, похвала, двуличие и други негативни качества. Мадсън счита, че към селфито са подвластни огромен брой хора, даже и „ в случай че не си вършат по 200 фотоси дневно “.

По думите на пастора, човек би трябвало да се стреми да демонстрира обич към близък, а не към самия себе си, към себе си той би трябвало да се отнася по-смирено. „ Бог потвърди любовта си към нас с това, че Христос умря за нас, когато сме били грешници “, цитира божият човек обръщение от Библията. „ Ако вие приемете дара божи, то господ ще ви излекува от селфито “, споделя още в речта си постор Мадсън.

С разпространението на обществените мрежи, в частност Инстаграм, селфито като род на фотографията стана извънредно известно по целия свят. Преди няколко години учените признаха увличането по самоснимането за съществено заболяване и симптом за взаимозависимост към интернет.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР