Американката Серина Уилямс сензационно отпадна още в трети кръг на

...
Американката Серина Уилямс сензационно отпадна още в трети кръг на
Коментари Харесай

Китайка изхвърли Серина Уилямс от Откритото първенство на Австралия

Американката Серина Уилямс сензационно отпадна още в трети кръг на първия за годината шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Австралия. 38-годишната звезда беше отстранена от китайката Цян Ван след 4:6, 7:6 (2), 5:7. Така Серина, която беше посочена за любимец за спечелването на купата в Мелбърн, ще би трябвало да изчака за спечелването на 24-и трофей от Големия шлем.
The moment of a LIFETIME!

Qiang Wang puts on an absolute masterclass in the match of the tournament to shock Serena Williams 6-4 6-7(2) 7-5 and advance to a first career #AusOpen round of 16.#AO2020 pic.twitter.com/gnGkAMaU8X
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 24, 2020 Любопитното е, че в предходната среща посред им 28-годишната китайка загуби за 44 минути от Уилямс след 1:6, 0:6 и триумфът през днешния ден може да се дефинира като сладко възмездие за унизителното проваляне. В идващия кръг Цян Ван ще се изправи против Онс Жабур, която победи датчанката Каролин Вожняцки в последния й мач в кариерата. Вожняцки загуби след 5:7, 6:3, 5:7, след което избухна в сълзи, само че съумя да се пошегува в изявлението на корта. " Напълно уместно е последният ми мач да е трисетова драма, а последният удар – неточност от форхенд. Готова съм за идната глава от живота си. Вълнувам се - ще ме виждате постоянно. Не на корта, само че към него ", сподели тя без да разкрива детайлности към бъдещата си кариера.
Thumbs up if you're a proud dad.#AO2020 | #AusOpen | @CaroWozniacki pic.twitter.com/MH6O5zXNO3
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 24, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР