Американката Кристъл Дейвис реши всяка сутрин на празен стомах да

...
Американката Кристъл Дейвис реши всяка сутрин на празен стомах да
Коментари Харесай

Кристъл пи вода с мед и лимон цяла година, всяка сутрин, ето какво ѝ се е случи

Американката Кристъл Дейвис реши всяка заран на празен корем да пие по чаша топла вода с лимон и мед. Тя беше упорита в това, и проектът й бе сполучливо изпълнен тъкмо за една година, в последна сметка беше разчувствана от позитивните резултати.

" Допреди няколко години пиех медикаменти с лимон и мед в аптеките, когато имах грип.

И това е забавно: US-учени: Яжте повече от тази храна, с цел да намалите риска от сърдечни болести, инфаркт и инсулт
Естествено, те не помогнаха доста, признавам, бях малко скептична, когато започнах това предизвикателство ", споделя Кристал.
Тя показва, че е употребила органически мед и лимон и е пила всяка заран преди закуска за интервал от 12 месеца.

" Използвам половин свеж лимон и чаена лъжичка органически мед в класическа чаша. Първо варя водата и я оставям малко да се охлади. След това поставям мед и лимонен сок, тъй че да го пия незабавно. Понякога обаче лимонът има повече сок или е кисел, по тази причина слагам малко повече мед ", разкрива Кристал.

След една година на консумация тя вижда редица усъвършенствания. Животът й станал по-добър, тя се чувствала по-силна и по-здрава.

" Аз не се разболях цяла година, нямах грип или стомашни болести, макар че от време на време се усещах като че нещо би ме хванало, само че не се случваше. Също по този начин станах утринен вид и към този момент не ми би трябвало кафе. Хората към мен споделят, че заран имат приятна компания ", споделя Дейвис с горделивост.

Накрая лекарите се съгласиха със заключението ѝ. А точно водата с лимон понижава киселинността на организма и е известно, че киселинната среда е виновна за развиването на бактерии и разнообразни болести.

Също по този начин, тази запарка обезпечава обилие от витамини и минерали и може да бъде и поддържаща диета, която ще насърчи отделянето на нездравословни субстанции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР