Американката Колин Лий дари бъбрек на гаджето си и новината

...
Американката Колин Лий дари бъбрек на гаджето си и новината
Коментари Харесай

Тя дари бъбрек на гаджето си, а той я заряза

Американката Колин Лий подари бъбрек на гаджето си и новината се популяризира в обществените мрежи, откакто тя разкри, че той я е зарязал единствено няколко месеца след интервенцията, оповестява " DailyMail ".

30-годишната Колин споделя, че гаджето ѝ се нуждаел от трансплантация на бъбрек, тъй като се борил с хронично бъбречно заболяване, което го принудило да се подложи на диализа едвам на 17 години, осведоми Блиц.

Тя непринудено дарила един от бъбреците си, откакто пробата посочил, че са съвместими, само че по-малко от година след интервенцията той я предал и я напуснал няколко месеца по-късно.

Момичето събра над 2 милиона лайкове на клиповете си в TikTok, в които разкрива последователността на събитията, а мнозина я похвалиха, че е избавила живота на някогашния си другар и разясниха, че той не я заслужава.

В един от първите си видеоклипове Колин разкри, че някогашният ѝ другар ѝ е споделил, че бъбрекът му действа на по-малко от пет %.

„ Реших да се тествам, с цел да видя дали сме съвместими, тъй като не желаех да го видя по какъв начин умира. — Бях доста смутена “, споделя тя.

Когато схванала, че си съответстват, Колин възобновила процедурата за донорство и двамата се възстановили изцяло след сполучливата трансплантация. В идващото видео обаче тя изясни, че връзките им скоро навлизат в огромна рецесия.
@colleeeniie Everything happens for a reason
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР