Американката Коко Мичъл, която е прехвърлила 60-те и е сред

...
Американката Коко Мичъл, която е прехвърлила 60-те и е сред
Коментари Харесай

На 60 години Коко Мичъл се завърна на модния подиум

Американката Коко Мичъл , която е трансферирала 60-те и е измежду първите чернокожи манекенки, се завърна на стилния подиум в границите на неотдавнашната Нюйоркска седмица на модата, с цел да поддържа млади дизайнери, съобщи Франс прес.

 
Тя притегли вниманието с присъединяване си в дефилето на марката " Бараган " на 9 септември и стори същото два дни по-рано, когато взе присъединяване в представянето на сбирката на Кристофър Джон Роджърс . Коко Мичъл участваше и в дефилето на марката " Дево ", когато с танцови придвижвания мина по подиума на фона на песни на Джанет Джексън.
 
" Искам да преместя напред курсора. Искам да си спомнят за мен, когато вземам участие в дефиле. Никога не демонстрирам равнодушие, когато съм на стилния подиум. Онова, което показвам, е признателност за изживените от мен сходни мигове. Не се опасявам от нищо. Публиката го усеща. Това може да не се хареса на някои дизайнери, само че умея да поемам опасности ", сподели тя.

 
Коко Мичъл няма какво да потвърждава. Кариерата й стартира преди повече от 35 години. Мичъл е взела участие в дефилета на " Диор ", " Ив Сен Лоран ", " Армани " и " Версаче ". В началото на 21-ви век слиза от стилния подиум. " Чувствах се като робиня ", довери манекенката. Но откакто още веднъж взе участие във фотосесия, тя взема решение да се завърне на стилния подиум. " Казах си, че в случай че тази година имат потребност от мен, ще вземам участие в дефилета на млади дизайнери ", означи Коко Мичъл, която е открита от основателката на организацията " Форд модълс " Айлийн Форд.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР