Американката Кейт Олсън от Ню Хемпшир прекарала цяла година, опитвайки

...
Американката Кейт Олсън от Ню Хемпшир прекарала цяла година, опитвайки
Коментари Харесай

Срещата на собственичка с изчезналото й преди година куче трогна мрежата СНИМКИ

Американката Кейт Олсън от Ню Хемпшир прекарала цяла година, пробвайки се да откри обичаното си куче, Уолтър, златист ретривър, липсващ в различен щат (Мисури) през ноември 2019 година

Кучето се измъкнало от каишката по време на разходка, когато дамата била на посетители при нейни родственици. Момичето прекарало още няколко седмици в къщата на роднините си, с цел да откри Уолтър. Но всичко било на вятъра и Кейт трябвало да се върне вкъщи.

Тя обаче не считала да стопира да търси кучето си. Специално за търсенето на ретривъра американката основала страница във Фейсбук, наречена "Къде е Уолтър? " и се свързала с няколко групи за избавяне на животни в Мисури, като ги помолила да проследят известията за бездомни животни, сходни на нейния домакински любим.



Съвсем неотдавна Кейт получила известие, че Уолтър е открит в северната част на Сейнт Луис, на към 10 благи от мястото, където момичето го е видяло за финален път. Кучето е намерено от локален гражданин Джон Флангенбах, който го е хранил.

Кучето, което станало малко по-диво за една година в гората, било уловено благодарение на стръв с храна и вода. Страшно зарадвана, Кейт се качила на самолета и след няколко часа съумяла да прегърне блудния четириног другар.



Точно година по-късно Уолтър се завърнал у дома и в този момент още веднъж привиква към всичко: радва се на топлината, уюта и общуването с обичаната си собственичка.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР