Американката Кендъл Дженър сложи край на 15-годишната доминация на бразилската

...
Американката Кендъл Дженър сложи край на 15-годишната доминация на бразилската
Коментари Харесай

След 15 години №1 Жизел Бюндхен отстъпи титлата Най-високоплатен модел

Американката Кендъл Дженър постави завършек на 15-годишната доминация на бразилската хубавица Жизел Бюндхен в класацията на списание " Форбс " за най-високоплатени модели в света - достижение, свидетелстващо за възходящата мощност на авторитетните звезди в обществените медии, съобщи Ройтерс.

Същевременно в годишния лист за първи път откри място модел размер плюс в лицето на Ашли Греъм .

Кендъл Дженър е отпред в класацията с доходи от 22 милиона $ за интервала на отчитане сред 1 юни 2016 и 1 юни 2017 година
 Кендъл Дженър Кендъл ДженърGulliver/Getty Images
При съставянето на класацията " Форбс " регистрира облагите за посочения интервал от главната активност на моделите, както и странични доходи от рекламни акции, като лица на марки и други.

Кендъл Дженър е измежду най-търсените модели в света дружно със сестрите Джиджи и Бела Хадид и е измежду най-следваните звезди в обществените мрежи - единствено в Instagram почитателите ѝ са над 84 милиона.

 Кендъл Дженър със сестрите Джиджи и Бела Хадид Кендъл Дженър със сестрите Джиджи и Бела ХадидGulliver/Getty Images
Мнозина обаче слагат под въпрос заслугите на стилния подиум на 22-годишната манекенка и се питат дали триумфите ѝ не са плод само на маркетинговия усет на семейство Кардашиян/Дженър.

Кендъл Дженър е щерка на матриарха на клана Крис Дженър и на някогашния олимпийски спортист Брус Дженър , в този момент Кейтлин Дженър , и е полусестра на риалити звездите, сестрите Кардашиян.  

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Aug 16, 2017 at 7:39am PDT
Преди през 2009 година да стартират изявите ѝ на стилния подиум, Кендъл се прочува с присъединяване си в фамилното риалити шоу. Телевизионната стратегия е единствено част от бизнес империята на Кардашиян/Дженър , оценена на 100 милиона $ и построена с помощта на изострен маркетингов усет и солидно наличие в обществените мрежи.

Благодарение на изявите си на стилните сцени и въздействието си в обществените медии, Кендъл Дженър съумя да стартира лична линия облекло и да подписа контракти с водещи марки като " Адидас " и " Есте Лаудер ".  

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Oct 19, 2017 at 9:19am PDT
След 15 години на върха 37-годишната бразилка Жизел Бюндхен отстъпи на втора позиция измежду най-високоплатените модели в света. Печалбите й за интервала на отчитане възлизат на 17,5 милиона $.  

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Sep 24, 2017 at 10:23am PDT
За първи път в класацията откри място Криси Тийгън , известна освен с изявите си на стилните сцени, само че и в обществените мрежи. 31-годишната брачна половинка на артиста Джон Леджънд заема третото място с доходи от 13,5 милиона $.  

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Oct 11, 2017 at 8:57pm PDT
След 16-години като модел, обилната хубавица Ашли Греъм попадна за първи път в годишната ранглиста на сп. " Форбс ". Греъм - първият модел размер плюс, украсил корицата на сп. " Спортс илюстрейтид ", също се радва на голяма последователска маса в обществените мрежи и ги употребява като платформа в отбрана на дамите с обилни форми.  

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Oct 5, 2017 at 7:47am PDT
Приходите на 30-годишната Ашли Греъм за интервала на отчитане в размер на 5,5 милиона $ й отреждат почетното десето място в листата на " Форбс ".

" Социалните медии дават куп благоприятни условия на звездите да основават лично наличие и да дават публичност на концепциите си и те се възползват от тях ", споделя Иван Барт от Ай Ем Джи Модълс.

" Форбс " регистрира, че за посочения интервал намерилите място в Топ 10 хубавици са проработили общо 109,5 милиона $. 
It's Been 15 Years, But 'Forbes' Highest Paid Models List Finally Has A New Name At The Top
— Douglas Charles (@DouglasStuff)
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР