Американка успя да се раздели с близо 90 кг след

...
Американка успя да се раздели с близо 90 кг след
Коментари Харесай

Ето това е воля! Няма да повярвате как изглежда това 100-килограмово момиче днес

Американка съумя да се раздели с близо 90 кг откакто промени метода си на живот. Ерин Хълик от Ню Йорк постоянно похапвала денем, като единствено вечер имала три значителни приема на храна. В един миг взема решение да постави завършек на нездравословната процедура. Тя изяснява, че даже не е имала визия какъв брой тежка е станала, макар огромния номер облекла, които е носила. По думите ѝ, не е било елементарно да стигне и до осъзнаването, че има проблем, с цел да се случи трансформацията, споделя Daily Mail.
В момента Ерин, чието тегло доста се е смалило, споделя пред изданието, че даже нейни близки другари не могат да я разпознаят.

Въпреки че се е лишила от тежестта си, момичето остава с много непотребна кожа и сега събира средства – 35 хиляди $, с цел да си направи интервенция и да я в профил.

Ерин стартира да има проблеми с тежестта още от 4-годишна възраст като в менюто ѝ влизали макарони, сирене, фъстъчено масло и сандвичи. Така последователно, трансформирайки се в младеж тежи цели 196 кг.

Ерин, която оказва помощ на хората с увреждания да си намерят работа, споделя: „ Моята майка Ан, към този момент на 63 години, в действителност се тревожеше за мен, тъй че в последна сметка отидох при доктор и получих диагноза синдром на поликистозните яйчници (PCOS).

Докторът ми сподели, че би трябвало да махна килограми, само че аз в действителност се усещах щастлива с живота, който имах “.

Ерин дотам е отричала казуса с размерите си, че даже се е обиждала на хора, които я подканяли да яде по-здравословна храна.



„ Семейството и приятелите ми се пробваха да ме насърчат да отслабна, само че пък аз в действителност им се разгневих “, спомня си тя.

Ерин допуска, че може да е имала и лека форма на телесна дисморфия, която я е карала да си мисли, че е по-слаба, в сравнение с е в реалност.

Повратна точка за Ерин е денят, когато става на 29 години – 23 март 2016 година „ Подготвях се за вечеря с моите приятелки и не можах да намеря нищо, което да облека, спомня си тя. – Трябва да съм пробвала към 10 дрехи и в нищо не изглеждах добре “.

Седях на края на леглото си и внезапно разбрах – не са отговорни облеклата, това съм аз “.

Тогава момичето схваща, че би трябвало да направи нещо за тежестта си. Също по този начин почнала да се тормози, че ще почине млада.

Започва да тича, купува си топка за извършения и сяда върху нея на бюрото си. Отказала е да се храни и в обичания си ресторант за бързо хранене.

„ Чувствам се фантастично и не мога да допускам какъв брой тегло съм изгубила “, изрича тя.

Единствен минус на загубата на тегло, се оказва кожата, която още носи – резултат от злоупотребата с храна през годините. Сега Ерин събира пари, с цел да се лиши и от нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР