Американка от щата Охайо решила да отслабне след болезнена раздяла

...
Американка от щата Охайо решила да отслабне след болезнена раздяла
Коментари Харесай

Жена се подложи на строга диета и стана оранжева

Американка от щата Охайо решила да отслабне след мъчителна разлъка с приятеля си, подложила се на строга диета и станала оранжева

Американка от щата Охайо решила да отслабне след мъчителна разлъка с приятеля си, подложила се на строга диета и станала оранжева, споделя историята ѝ английският вестник „ Metro “.

Алиша Шобе, 34-годишна продавач-консултант преди няколко години почнала да се грижи за външния си тип заради раздробяване на връзката ѝ. Мотивацията ѝ да отслабне била подбудена от яд и засегнатост към някогашния ѝ сътрудник. За да реализира задачата си, американката се отхвърля за шест месеца от полуфабрикатите и готовите храни и прибавя доста зеленчуци към диетата си.

Шобе признава, че диетата се е оказала небалансирана , като най-любими са ѝ били сладките картофи и тиквеното пюре.

" Винаги съм харесвала бататите, тъй като са питателни и не провокират апетит за сладкиши. Аз обаче очевидно прекалих и ядох единствено батати и тиквено пюре ", изясни тя.
ВИЖТЕ СЪЩО:
Скоро дамата забелязала, че кожата ѝ трансформира цвета си. Първоначално изглеждала със тен, само че четири месеца след началото на диетата станала оранжева. Това не я тормозило изключително, до момента в който хората към нея не почнали да виждат необикновената смяна. По това време Шобе работела като учителка и едно дете даже я попитало дали не страда от проблеми с черния дроб. Майка ѝ даже ѝ се разсърдила, че е толкоз небрежна към здравето и хранителния си режим.

В последна сметка тя съумяла и решила да промени питателните си привички. Намалила количеството на бататите, добавила други храни и престанала да се интересува от калориите. Тези промени бързо се отразили на кожата на Шобе - естественият цвят на кожата ѝ последователно почнал да се възстановява.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР