Американка от Сан Хосе показа снимки на неизвестно същество, което

...
Американка от Сан Хосе показа снимки на неизвестно същество, което
Коментари Харесай

Американка показа труп на извънземно в двора си

Американка от Сан Хосе сподели фотоси на незнайно създание, което разкрила в двора си. Жената счита, че това е мъртвец на извънземно, защото досега не е виждала сходно нещо.

Чух по какъв начин през нощта някой крещеше и когато излязох на двора, открих същото това нещо. То бе към този момент мъртво, когато го открих, написа авторката на фотосите Джина Пепонис, представена от Индипендънт.

Снимката беше публикувана от обществената мрежа Reddit. Тя провокира бурни мнения от множеството хора, които са я видели, и множеството счита, че това е пришелец от друга Галактика.

Някои даже настояват, че в небето над Сан Хосе са се появявали странни светлини няколко дни преди Джина да разгласява фотосите на съществото във Facebook.

По-рационалните от хората считат, че това е недоносен плод на животно, най-вероятно на елен, и откровено се забавляват с догатките за настъпление от извънземни, които падат от небето.

Плодът е променен, защото е раздран от животни, които са се добрали до него, преди американката да го снима.

Само преди няколко месеца издателят на UFO Sightings Daily Скот Уоринг разкри, че преди години в Мексико е бил открит овъглен мъртвец на извънземно. Останките са били открити на мястото на паднал метеор, за който в предишното се е считало, че е щял да унищожи Земята.

Овъгленият мъртвец е бил открит измежду останките от огненото кълбо, паднало в Ичмул на полуостров Юкатан. При рухването си небесното тяло е излъчвало сини и зелени светлини. Разбило се е на няколко огромни парчета.

Повечето парчета са кухи и съгласно Уоринг това демонстрира, че не става въпрос тъкмо за метеор, а за извънземен транспортен съд, на който е пътувал извънземен робот.

Корабът бил притеглен от земното гравитационно поле, а по-късно изгорен по време на придвижването си през атмосферата.

Учените обаче са безапелационни, че става въпрос за дребен астероид, който е изгорен, навлизайки в атмосферата ни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР