Американка, която твърди, че е била заведена във Великобритания на

...
Американка, която твърди, че е била заведена във Великобритания на
Коментари Харесай

Американка, жертва на Епстийн, съди принц Андрю за изнасилване |

Американка, която твърди, че е била заведена във Англия на 17-годишна възраст, с цел да прави секс с херцога на Йорк, заведе гражданско дело в Ню Йорк против него с обвинявания, че я е насилвал полово.

Вирджиния Джуфри, която беше просител и в обвиняванията към наказания за полов тормоз Джефри Епстийн, твърди, че е била полово насилвана от принц Андрю.

61-годишният принц Андрю отхвърля изказванията. Искът на Джуфри се базира на нюйоркския закон за децата жертви, който уголемява правата на жертвите да съдят хипотетични насилници.

Искът твърди, че принцът е направил полови дейности без нейно единодушие, като е знаел на какъв брой години е тя и „ че е жертва на трафик за секс “. 

Според изказванията на делото принцът е насилвал Джуфри в лондонския дом на сътрудничката на Епстийн Джислейн Максуел и в домовете на Епстийн в Манхатън и Литъл Сейнт Джеймс на Вирджинските острови в Съединени американски щати. 

" Това не се е случило. Мога безусловно изрично да ви кажа, че в никакъв случай не се е случвало. Нямам спомен да съм срещал тази дама ", сподели той пред Би Би Си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР