Американецът Рос Асдуриън успя да си причини ужасяваща травма, докато

...
Американецът Рос Асдуриън успя да си причини ужасяваща травма, докато
Коментари Харесай

Страстна двойка прави секс, чу странен звук и тогава мъжът усети най-страшната болка в живота си

Американецът Рос Асдуриън съумя да си аргументи ужасяваща контузия, до момента в който прави буен секс с приятелката си. В сюблимния миг двамата чули чудноват тон, след което 32-годишният мъж усетил най-силната болежка в живота си.

" С приятелката ми бяхме тъкмо секунди, преди " края ", помня, че бяхме ускорили темпото, когато чух необичайно изпукване, в един миг не можех да се движа, по-късно усетих толкоз мощна болежка, че за секунди припаднах ", спомня си Рос.

" Светнахме лампите, партньорката ми не разбираше какво става, от силата на болката не можех даже да извикам, единствено се свивах ", разказва ужаса си той.

След като попада в болничното заведение, лекарите го подлагат на няколко часова интервенция на пениса. Оказва се, че при буйния секс, Рос е съумял да повреди пещеристи тела от тъканта на пениса. Лекарите разказват това положение като " строшаване ".



" Същото ще се случи, в случай че напълните балон с вода и окажете напън, той просто се пръска, нещо сходно е станало и с тъканта на Рос ", разкрива пред английски медии лекарят, взел участие в интервенцията.



Заради пострадването Рос не можел да върви даже до тоалетната и трябвало да употребява катетър. След няколко години той се решил да опише прекарванията си в книга, която нарекъл " Счупен банан: комедия, живот, секс... без пенис ".

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР