Американецът Роб Кени е необикновен човек. Той е станал интернет

...
Американецът Роб Кени е необикновен човек. Той е станал интернет
Коментари Харесай

Историята на мъжа, станал интернет-татко на милиони деца по света

Американецът Роб Кени е невероятен човек. Той е станал интернет татко на доста деца по света. Всичко почнало, когато Кенил реши да сътвори канал в YouTube с елементарни указания за деца, които порастват без татко. Каналът се споделя: „ Татко, по какъв начин да направя това? “

Във видеата Роб споделя за това по какъв начин можете да отпушите мивка, да изгладите риза, да промените гума, да измайсторите рафт и даже да се обръснете и да завържете вратовръзка.

Когато Робърт Кени стартирал своя канал в YouTube на 1 април, той желал да прави простички видеоклипове, в които да изяснява значимите неща, които един татко би трябвало да изясни на своите деца. Последното, което 55-годишният Кени очаквал, било да стане интернет сензация, събирайки близо 2 милиона почитатели или нови „ деца “ единствено за няколко къси седмици.

„ Към тази заран преди малко наследих 1,6 милиона деца “, споделя Кени в едно от видеата. -Нямах визия, че „ Татко, по какъв начин да направя това? “ ще бъде толкоз известен и не знам по какъв начин се случи. “

Вдъхновен от всички въпроси за „ възрастни “, които получил от щерка си, 28-годишната Кристина, Кени почнал да прави видеоклипове, които да показа с децата си и един ден с внуците си, споделя той.

„ Дъщеря ми и аз приказваме от самото начало за порастването и какво да вършим, тъй че й споделих за концепцията си и тя сподели: „ Татко, това би било ужасно “, спомня си той.

Кени почнал с ритуали за посвещаване, от които порасналите му деца, Кристина и Кайл, на 25, или внуци може да се нуждаят, като да вземем за пример по какъв начин да се обръснат и по какъв начин да завържат вратовръзка, и по-късно минал към общи домашен отговорности, като да вземем за пример по какъв начин да отпуши мивка, по какъв начин да поправите тоалетна паница и доста други.

Кени знае, че интернет е цялостен с сходни видеоклипове с уроци, само че той влага сърцето и душата си в работата си.

„ Едно от нещата е добротата. Опитах се да бъда добър и любящ “, споделя той и прибавя. че в интернет „ няма логаритъм за добрина “.

В края на всяко видео Роб, като същински любящ татко, постоянно прибавя значими думи за всяко дете: „ Гордея се с теб! “.

„ Ставам емоционален… Публикувах видео и просто споделих „ Гордея се с теб, обичам те, Бог да те благослови “, а по-късно прочетох в някои от мненията, че има хора, които в никакъв случай не са чували такива думи по техен адрес, че някой се гордее с тях “, спомня си Кени.

Особено внимание заслужават мненията, в които хората му благодарят и споделят своите истории:

„ Боже, молех някого толкоз доста пъти да научи синовете ми на тези неща, до момента в който ги отглеждах сама!! Благодаря ти “.

„ Като младеж, чийто татко с увреждане не може да преподава доста неща, чакам с неспокойствие вашите видеоклипове. Оценявам вашата задача. “

„ Ще се разплача, в случай че кажеш „ Гордея се с теб “ в края на видеото. “

Кени е женен от 29 години. Според него построяването на мощно и подкрепящо семейство постоянно е било негова цел, откакто е бил зарязан от личния си татко, когато е бил младеж.

„ Оттогава съм твърдо решен да не върша това със личните си деца. Бракът и възпитанието на децата са сложни, само че би трябвало да ги преодолееш и това постоянно е била моята цел “, споделя той.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР