Американецът Майкъл Мо, който се озова в основната схема като

...
Американецът Майкъл Мо, който се озова в основната схема като
Коментари Харесай

Александър Зверев също е аут от Australian Open

Американецът Майкъл Мо, който се озова в главната скица като " благополучен губещ " от квалификациите в Мелбърн, реализира най-голямата победа в кариерата си. Той отстрани абсолютния любимец и №13 в главната скица Александър Зверев след 6:7(1), 6:4, 6:3, 6:2 в мач от втория кръг на Аустрелиън Оупън.

25-годишният америаканец стига до тази фаза на шампионат от Големия шлем за първи път в кариерата си, като в тази ситуация това бе изцяло справедливо, въпреки той да влезе в мача против немския си съперник като новобранец.

В първия сет двамата стигнаха до тайбрек, в който Зверев даде единствено точка на съперника си и поведе в резултата

Отговорът на Мо бе повече от добър и той проби още в първия гейм на втората част, а по-късно взе подаването на Зверев още един път - за 3:2, а това се оказа основно и по този начин сетовете бяха изравнение след 6:4.

Американецът осъществя 8 от общо 14 вероятни точки за пробив, до момента в който Зверев съумя единствено в три от 10 благоприятни условия. Още два пробива в третия сет доведоха до 6:3 в интерес на Мо и 2-1 в резултата, а развиването на мача продължи в същия дух и в четвъртата част, оказала се и последна, той продължи да надиграва Саша и след още три брейка справедливо се поздрави с триумфа след 6:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР