Американецът Джон Иснър продължи със силното си представяне на турнира

...
Американецът Джон Иснър продължи със силното си представяне на турнира
Коментари Харесай

Иснър надви Дел Потро и сложи край на надеждите му за Лондон


Американецът Джон Иснър продължи със мощното си показване на шампионата от сериите Мастърс в Париж и се класира за полуфиналите на конкуренцията след победа над Хуан Мартин дел Потро с 6-4, 6-7(5), 6-4.

Вчера колосът от Северна Каролина избави един мачбол, преди да победи Григор Димитров в три сета, а през днешния ден още веднъж потвърди, че на Мастърса в Париж постоянно демонстрира най-хубавото от себе си, откакто преди година стигна до финала. Двубоят бе доста значим за Дел Потро, който с триумф щеше да си обезпечи последното място, даващо право на присъединяване на Финалите на международния тур в Лондон, само че аржентинецът сподели признаци на отмалялост след доста мачове в последните седмици.

Иснър съумя да стигне до един пробив в първия сет, с цел да поведе в резултата, а във втората част пробиви нямаше и се стигна до тайбрек. В него Дел Потро сподели темперамент и се наложи със 7-5, с цел да вкара мач в решителен сет. В него американецът още веднъж направи ранен пробив, след което бе непогрешим на личен сервис и затвори мача след 2 часа и 10 минути игра. Иснър бе непогрешим на личен сервис през целия дуел, като не даде нито една опция за пробив на противник си.

За място на финалите той ще спори със сръбския квалификант Филип Крайнович, който се класира за полуфиналите в Париж след отказването на международния номер 1 Рафаел Надал. Иснър също има късмет да се класира за Лондон, в случай че успее да завоюва купата във френската столица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР