Американецът Джери Форест не планира да се хвърля за нокаут

...
Американецът Джери Форест не планира да се хвърля за нокаут
Коментари Харесай

Съперникът на „Кобрата“: Никога няма да тръгна за нокаут срещу такъв опонент

Американецът Джери Форест не възнамерява да се хвърля за нокаут против Кубрат Пулев, макар реномето си на един от положителните нокаутьори в тежката дивизия. Това научихме от изявлението му за подкаста „ Спортната джунгла “.

„ Никога не бих тръгнал за нокаут против боксьор, като Кубрат Пулев. Не съм някакъв перко. Ще съм удовлетворен, в случай че стигна до успеха със съдийско решение, стига да е изрично “, сподели „ Слъгър “.

Левичарят не е в най-хубавата си серия от мачове сега. В мачовете си против Майкъл Хънтър и Жилей Занг записа равенства, а преди този момент Карлос Такъм го победи в Лас Вегас.

„ Кобрата “ в това време не се е качвал на боксовия кръг от загубата против Антъни Джошуа през 2020 година, само че въпреки всичко сподели, че е в добра форма след появяването си в бойния триад.

Мачът е плануван за 14 май, като една от подгряващите срещи за борбата сред Сергей Ковальов и Тервел Пулев. Предстои и спортната комисия в Ингълууд да удостовери дуела, тъй като Атлетическата комисия в Ню Йорк към момента не е възстановила правата на Форест след мача му с Хънтър през предишния декември.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР