Американецът Джак Сок и французинът Жулиен Бенето ще се изправят

...
Американецът Джак Сок и французинът Жулиен Бенето ще се изправят
Коментари Харесай

Сок и Бенето ще играят във втория полуфинал в Париж


Американецът Джак Сок и французинът Жулиен Бенето ще се изправят един против различен в полуфинала от долната част на схемата на Мастърса в Париж, откакто през вчерашния ден завоюваха своите мачове от ¼-финалите на конкуренцията.

За 35-годишния Бенето приказката на домашния шампионат продължи с първа победа над тенисист от топ 5 от 3 години насам, откакто той надделя Марин Чилич със 7-6(5), 7-5. Французинът, който няма нито една купа от Тура в кариерата си, въпреки да е достигал 10 финала, употребява силата на шумната аудитория в зала „ Берси “, с цел да надвие Чилич в два сета. „ Мисля, че това е една от най-хубавите победи в кариерата ми. В шампионатите на самостоятелно това е най-красивата страст, която съм изпитвал “, показа щастливия Бенето след триумфа.

За място на финала той ще спори с Джак Сок, който обърна испанеца Фернандо Вердаско с 6-7(3), 6-2, 6-3. Американецът доближи до втория Мастърс полуфинал за сезона, откакто го стори в Маями, и по този метод резервира възможностите си да се класира за Финалите на международния тур в Лондон. За задачата Сок би трябвало да завоюва купата в Париж. Същото е и изискването пред сънародника му Джон Иснър, който в другия полуфинал ще срещне сръбския квалификант Филип Крайнович. Ако двамата американци завоюват полуфиналните си мачове през днешния ден, на следващия ден ще се изправят в директна борба за Лондон. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР