Американец уби родителите си и брат си под влиянието на

...
Американец уби родителите си и брат си под влиянието на
Коментари Харесай

Тройно убийство с българска следа в САЩ

Американец умъртви родителите си и брат си под въздействието на онлайн спекулация с българка, оповестяват медии от Флорида.

Грант Амато (29 г.) от Чулиота откраднал $200 хиляди от фамилията си - 50 хиляди от брат си и 150 хиляди от татко си, с цел да заплати за виртуалното другарство с дамата посредством уеб страница за възрастни, предлагащ видеовръзка, споделя приятелката на убития му брат Коуди.

След като родителите му разбрали, го принудили да се лекува от взаимозависимост към интернет благодарение на психиатри. В клиниката траял да поддържа връзка с дамата. След нов скандал с околните си те го изгонили от у дома. Седмица по-късно, на 24 януари, мъжът направил трите убийства.

Имал елементарен достъп до оръжие макар проблемите си, прецизира bTV. На доста фотоси в обществените мрежи е точно с оръжие в ръце.

Той е задържан в понеделник и е направил цялостни признания.

Жертвите са бащата Чад Амато (59 г.), майката Маргарет Ан Амато (61 г.) и братът Коуди (31 г.). Полицията ги разкрила в дома им откакто сътрудник на Коуди съобщил, че той не е отишъл на работа.

Убиецът - роден на 20.05.1989 година - е арестуван и е направил цялостни признания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР