Американец разказа как заедно с приятели е опитал мексиканско тако

...
Американец разказа как заедно с приятели е опитал мексиканско тако
Коментари Харесай

Американец опече отрязания си крак по мексиканска РЕЦЕПТА, изяде го с приятели и разказа какъв е вкусът

Американец описа по какъв начин дружно с другари е опитал мексиканско тако с заряд от човешко месо. За случката написа изданието Vice.

" Аз съм човек, който изяде личния си ампутиран крайник ", признава в Reddit потребителят с ника IncrediblyShinyShart. Той изяснява, че преди две години е претърпял злополука и е получил тежка контузия. След ампутацията отрязаният крак му бил предаден.

Приятели му помогнали да го опече, а също му помогнали и в изяждането. " На усет прилича биволско. Само дето е по-трудно за дъвчене. Много е жилаво и няма съвсем никакви мазнини ", споделя IncrediblyShinyShart. Като доказателство за думите си потребителят е разгласил фотография на разфасован човешки крайник.

Журналист на Vice съумял да разкрие самоличността на IncrediblyShinyShart и да получи от него детайлности.

Мъжът е разказал, че в началото е желал да даде крайници на препаратор или самичък да го консервира посредством лиофилизация. Но по този начин и не съумял да направи това. Препараторът заради някаква причина не желал да се захване с работата, а самоделното консервиране се оказало прекомерно сложна и скъпа задача за мъжа.

Тогава IncrediblyShinyShart решил да събере своите другари и дружно с тях да опитва на усет крайници. " Поканих 11 души. Казах им нещо от рода: Помните ли нашите диалози за това, по какъв начин вие ще ядете човешко месо, в случай че ви се отдаде опция. Ако всичко е етично. Та, ето ви, време е да застанете зад думите си. Ще го вършим ли или не? ", спомня си той.

На дегустацията на крайници участвали приятелката на IncrediblyShinyShart, двойка остарели познати, щерка им, съученик, двама нови другари и позната с другар готвач. Отказал да участва единствено един от поканените.

След два дни размишления готвачът решил да помогне с приготвянето. Той мариновал месото, а по-късно го изпекъл с лук, чушки и сок от зелен лимон, а след това го поставил върху царевични питки, които поръсил със сос от физалис.

Получили се такота - обичайно мексиканско ядене. Обикновено пълнежът му се прави от телешко, свинско, пилешко, фасул и вътрешността на кактус, само че във въпросните такота било увито човешко месо.

След пира с човешки крайник IncrediblyShinyShart решил да разгласява рецептата в интернет.

По думите на мъжа, тази странна софра му помогнала да остави зад тила си неприятния епизод с ампутацията. " Не изпитвам предпочитание да ловя хора и да отронвам лицата им. Имах късмет да направя нещо неповторимо, освен това по здравословен и етичен метод. Направих го, излезе занимателно и крепко. Сега има какво да описвам ", споделя още той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР