Американец похарчи солидна сума пари, за да преобрази дома си

...
Американец похарчи солидна сума пари, за да преобрази дома си
Коментари Харесай

Американец осигури земен рай за 300 котки в дома си

Американец похарчи солидна сума пари, с цел да преобрази дома си и да го трансформира в земен парадайс за 300 котки, оповестява в. "Метро ".

Поводът за преоборудването на собствеността на Крис Арсенолт от щата Лонг Айлънд бил много печален. Той решил да се обкръжи с миаукащото царство малко откакто неговият 24-годишен наследник Ерик умрял при драматичен пътен случай с мотоциклет. Благородният американец на първо време приютил свърталище заболели котенца, изоставени край жп линията, до момента в който той работел като железопътен кондуктор.

"Бяха към 30 животинчета, множеството от които се оказаха в извънредно положение! ", спомня си Крис. Той прелестно осъзнал, че в случай че не им помогне, всички писани ще умрат в огромни страдания. Така прибрал първата партида котки в дома си. Те му помогнали да преодолее тъгата по изгубения наследник.

След това Крис се обаждал на локални приюти, като ги уверил, че може да настани някои от изоставените котки. Така броят им повишен до 300. Всяка година за ветеринарни услуги и медикаменти той заплаща по 21 хиляди $, а за храна - 80 хиляди $. Крис вложил много огромна сума пари, с цел да обезпечи всички вероятни улеснения на своите питомци. Той им обезпечава безупречна хигиена. Всички подове са с винилово покритие, а стените са с пластмасови тапети. Обширният двор съвсем напълно е циментиран и хигиената се е трансформирала в вяра за стопанина на котките.

"Когато заран отворя вратата на спалнята си, начело ме чакат към 50 писани. Това ме изпълва с благополучие! ", доверява Крис
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР