Американец излежа 23 години за убийство, което не е извършил.

...
Американец излежа 23 години за убийство, което не е извършил.
Коментари Харесай

Мъж прекара 23 години в затвора за изнасилване и убийство, които не е извършил


Американец излежа 23 години за ликвидиране, което не е направил. Това съобщи hawaiinewsnow.com, представен от " 24 часа ".

През 2000 година Алберт Йън Швайцер бе наказан на 130 години затвор за изнасилването и убийството на 23-годишната Дана Айрланд. 

Според щатския закон той може да получи 50 000 $ за всяка година, прекарана в пандиза, само че за това е належащо освен това от арбитър, който да смъкна присъдата му.

Междувременно търсенето на същинския палач на Дана Айрланд към този момент е в ход. Полицията и прокуратурата на окръг Хавай обявиха, че чакат резултати от разбор на ДНК проба от мястото на убийството в Пуна през 1991 година. 

Щатският сенатор Карл Роудс съобщи, че е подготвен да преразгледа щатския закон - за чието приемане е оказал помощ преди години - с цел да се увери, че незаслужено лишените от независимост хора получават обезщетение. 

" Съществува наредба за това. Ако помилваният каже, че в действителност е почтен, той може да изиска от губернатора да го помилва ", сподели Роудс. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР