Америка не е расистка, заяви бившият посланик на САЩ в

...
Америка не е расистка, заяви бившият посланик на САЩ в
Коментари Харесай

Хейли: Лъжа е, че САЩ е расистка, демократите ще унищожат страната със социализъм

Америка не е расистка, съобщи някогашният дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли в понеделник на Републиканската национална спогодба, в тирада, в която тя прикани гласоподавателите да продължат да поддържат Америка, макар нейните дефекти , написа " Политико ".

Хейли, щерка на индийски имигранти , сподели, че диалогът за расизма в Америка , който провокира митинги в цялата страна в отговор на полицейската грубост против черната общественост, е " персонален " за нея .

" Баща ми носеше тюрбан. Майка ми носеше сари ", сподели тя за детството си в Южна Каролина. " Изправихме се пред дискриминация и компликации, само че родителите ми в никакъв случай не се поддадоха на тъга и ненавист. "

" Сега е съвременно да се споделя, че Америка е расистка. Това е неистина ", сподели Хейли, която смъкна флага на Конфедерацията от държавния дом на Южна Каролина като губернатор. " Америка не е расистка страна. "

Хейли, която изясни, че президентът Доналд Тръмп ще построи Америка, в която всяко дете има опция да успее , сподели, че " всеки черен живот " има значение, в това число на чернокожите служители на реда, които са убити по време на работа, притежатели на черен дребен бизнес и черни деца, които са убити на детската площадка.

Хейли бе губернатор на Южна Каролина , когато през 2015 година, въоръжен откри огън в черква на чернокожи в Чарлстън . " След тази ужасяваща покруса, ние не се обърнахме един против различен . Събрахме се, черно и бели, демократи и републиканци. Това, което се случи тогава, в този момент би трябвало да ни вдъхне вяра. Америка не е съвършена, само че правилата, които са ни скъпи, са съвършени . "

Хейли, която напусна администрацията на Тръмп през 2018 година, построява националния си профил откогато напусна поста си и е считана за претендент за републиканска кандидатура за президент през 2024 година Някои републиканци от Южна Каролина към този момент я притискат да обмисли кандидатура, въпреки че обществено тя мълчи за упоритостите си .

Ники Х прикани американците да не гласоподават за Джо Байдън, тъй като той ще унищожи демокрацията в Съединени американски щати и ще вкара социализъм, който " видяхме, че се провали по света ", искайки да национализира здравната система, Байдън ще унищожи капитализма и американската стопанска система.

" Този президент ( Тръмп) има рекорден спех. Бившият вицепрезидент има данни за уязвимост и крах. Джо Б е добър за Иран и ДАЕШ ... превъзходен за комунистическия Китай ... и той е божия знак за всички, които желаят Америка да се извини, да се въздържи и да се откаже от нашите полезности. Доналд Т подхваща друг метод. Той е корав към Китай, той се зае с ДАЕШ и завоюва . И той споделя на света каквото би трябвало да чуе ", сподели Хейли.

" Администрацията на Байдън-Харис би била доста, доста по-лоша. Миналия път началник на Джо беше Обама... този път това са Пелоси, Сандърс и отрядът. Визията им за Америка е социализмът . И знаем, че социализмът се е провалил на всички места ".

" Те желаят да кажат на американците по какъв начин да живеят... и какво да мислят. Те желаят държавното управление да поеме опазването на здравето . Те желаят да забранят потреблението на фракинг и да убият милиони работни места. Те желаят всеобщо нарастване на налозите върху работещите фамилии ", сподели Хейли.

" и социалистическата левица биха били злополука за нашата стопанска система . Президентът Тръмп обаче води нова епоха от благоприятни условия. Преди комунистически Китай да ни даде ковид, ние чупихме стопански върхове . Пандемията ни върна обратно, само че не за дълго. Президентът Тръмп върна стопанската система ни преди и той ще я върне още веднъж ", сподели тя.

Президентът Тръмп бе разгласен за " телохранител на западната цивилизация " в първата нощ на републиканската спогодба с американците , призовани да се опълчват на " културната гражданска война " от Демократическата партия, написа " Таймс ".
 Тръмп с публична номинация, акцентира значимостта на изборите Обновена
Тръмп с публична номинация, акцентира значимостта на изборите

Ще се бори за преизбиране през ноември
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР