Америка е управлявана от американци. Отхвърляме идеологията на глобализма и

...
Америка е управлявана от американци. Отхвърляме идеологията на глобализма и
Коментари Харесай

Тръмп пред ООН: САЩ отхвърлят глобализма и прегръщат патриотизма

Америка е ръководена от американци. Отхвърляме идеологията на глобализма и прегръщаме доктрината на патриотизма, разгласи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пред Общото заседание на Организация на обединените нации.
 Първа среща сред Борисов и Тръмп продължи тъкмо 3 секунди
Според него това е повода Съединени американски щати повече да не признават и да не поддържат Международния углавен съд в Хага.

Настоящата администрация на Съединени американски щати отстоява американския суверенитет и не желае " да ръководи, да управлява и да бъде хегемон в световен мащаб ", продължи Тръмп.

Съединени американски щати зачитат правото на всяка страна да съблюдава своите традиции, религия и обичаи и в никакъв случай няма да поучават другите страни по какъв начин да живеят, работят и каква вяра за изповядват, само че чакат и другите страни " да зачитат американския суверенитет в подмяна ", подчерта той.

Смях в залата

В началото на речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации Тръмп обаче провокира смях в залата, когато стартира да изброява триумфите на страната, реализирани по време на досегашния му мандат.

Той се похвали пред международните водачи, събрали се на високия конгрес в Ню Йорк, че американската стопанска система " претърпява взрив както в никакъв случай до момента " и че за по-малко от 2 години в Белия дом неговото държавно управление е свършило повече от съвсем всяко друго до момента.

Думите му провокираха смях и шумно раздвижване измежду присъстващите десетки държавни глави и делегати в залата.

Не чаках такава реакция, само че всичко е наред, отвърна Тръмп.

Според него Съединени американски щати в този момент са " по-силна, по-сигурна и по-богата страна ", в сравнение с преди той да встъпи в служба през януари 2017 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР