Америка е потресена от днешното разкритие за семейство в Калифорния,

...
Америка е потресена от днешното разкритие за семейство в Калифорния,
Коментари Харесай

Семейството с децата затворници поддържало фалшив образ на голяма и щастлива фамилия

Америка е потресена от днешното разобличаване за семейство в Калифорния, в което родителите Дейвид и Анна Търпин, на 57 и 49 година, са отглеждали в ужасни условия и държали като заложници 13-те си деца.

Нови детайлности към случая излизат нескрито. Един от мотивите за спор е обликът, който семейството е построило във Фейсбук. Родителите са разгласили фотоси на " щастливи моменти " като пътешестване до Дисниленд в Лас Вегас, където родителите възобновили брачния си обет, за което получили доста поздравления от други консуматори на Фейсбук. На снимки в обществената мрежа се вижда, че децата са облечени в идентични облекла, че са бледи, само че се усмихват. 

Днес излиза наяве, че двойката е упрекната в изтезаване и застрашаване на живота на децата си. Съдия назначи гаранция за освобождение на двамата родители от минимум 9 млн. $. Децата получават болнична и психическа помощ, след недохранване и контузии. Те са на възраст сред 2 и 29 година

Американско семейство държало 13-те си деца като пандизчии

За бащата стана ясно, че е банкрутирал два пъти, втория път през 2011 година, при неспособност да отглежда толкоз доста деца. Адвокат, който го е представлявал тогава - Айвън Трахан, разяснява пред вестник " Лос Анджелис Таймс ": " За мен и брачната половинка ми Нанси, която беше с мен по време на чуванията, тези хора постоянно са били доста благи и са говорили добре за децата си ". Това удостоверява облика, който са построили, на огромно щастливо американско семейство.

Шест от децата са били записани в учебно заведение в Калифорния, за другите съседите са считали, че евентуално са на домашно образование. Г-жа Търпин фигурира в обществените регистри като стопанка без приходи. 

Родителите на Дейвид Търпин разясниха пред ABC News, че са сюрпризирани и шокирани от обвиняванията. Те споделиха, че внуците им са получавали домашно обучение, но не са ги виждали от няколко години, " макар че си контактуват по телефона ". 

Съседите показват, че рядко са виждали децата на открито да играят пред къщата. Двойката живее в нея от 2010 година Преди това е живяла в Тексас в продължение на години. Дейвид Търпин е имал относително добре платена работа като инженер в компанията за аеронавтика и отбранителни технологии Northrop Grumman. Но с толкоз доста деца и безработна жена, съгласно обществените записи той не е съумял да посрещне разноските си. Според документите на банкрута е печелил над 140 000 $ през 2011 година, само че разноските на фамилията му са надминавали този доход с 1000 $ месечно. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР