Америка беше разделена и преди Доналд Тръмп – по времето

...
Америка беше разделена и преди Доналд Тръмп – по времето
Коментари Харесай

Асен Агов: Америка беше разединена и преди Доналд Тръмп

Америка беше разграничена и преди Доналд Тръмп – по времето на двата мандата на Барак Обама, който беше харесван от либералите по двете брегове, само че не и във вътрешните щати, разяснява специалистът по външна политика Асен Агов в предаването „ Тази заран “ по bTV.

Именно крайбрежието обаче е това, което движи Америка напред, добави той.

Медиите бяха настроени добре към Обама, само че в случай че погледнем деликатно президентството му, ще забележим, че той не се оправи с нито един въпрос. Справи се само с това, че позволи отпечатването на пари за излаз от рецесията.

Стилът на Тръмп, от време на време абсурден, в който гафовете нямат значение, се харесва на мнозина американци. А дали са гафове, гафове са. Но нацията наподобява изнервена, сподели Агов.

Според него може да се чакат неприятни изненади за Тръмп по време на междинните избори за Конгрес през ноември. Блокирането на администрацията от стана на демократите обаче, може да окаже отрицателно въздействие за тях. Ако те завоюват изборите пък, може да възникне заплахата от импийчмънт.

Благодарение на нападателната политика на Тръмп във връзка с сигурността и защитата, Европа най-сетне се взе в ръце и стартира да мисли за своята сигурност и защитата си, а не да разчита на Съединени американски щати, сподели още Агов.

Вижте целия диалог във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР