American Behemoth поема по аутобана: Ram 1500 TRX поема по мокрите германски пътища

...
⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousМоже ли камионът Hellcat да
Коментари Харесай

⚡️ Прочетете цялата статия за Motorious

Може ли камионът Hellcat да се справи?

The Ram 1500 TRX, известен със своята здрава американска конструкция, излезе на известния германски автобан тази седмица в демонстрация на сурова мощност и шокираща пъргавина, особено като се имат предвид страхотните му размери и тегло.

Вижте Singer's най-новата версия тук.

Оборудван с компресорен 6,2-литров V-8 двигател, който изтласква 702 конски сили и 650 lb-ft въртящ момент, TRX е всичко друго, но не и обикновен камион. Стойката на превозното средство вече е с осем инча по-широка от стандартен Ram 1500, но присъствието му на немските пътища го направи да изглежда като истински камион чудовище сред европейските си колеги.

Въпреки ниския си екологичен рейтинг и комбинираното EPA пробег от само 12 мили на галон, TRX се оказва нещо повече от обикновен лакомец. Неговата система за задвижване на четирите колела на пълен работен ден с контрол на стартирането направи спирането на мощността при дъжд безпроблемно по време на вълнуващите писти с максимална скорост по аутобана.

Управляван от екипа на TopAutoNL и спортен без -стандартен набор от изпускателни байпасни клапани от Guerilla, TRX ревеше през влажното време. Въпреки че тези модификации не са в съответствие с разпоредбите на TÜV в Германия, камионът показа вълнуваща и смайваща производителност.

Учудващо, Ram 1500 TRX достигна посочената максимална скорост от 116 mph, почти достигайки електронно ограничената максимална скорост от 118 mph. Неговото сцепление при мокро време беше също толкова впечатляващо, надминавайки много от неговите конкуренти със задно задвижване.

„Бяхме просто изумени от начина, по който този гигант се справи с мокрия аутобан“, каза един от членовете на екипа от TopAutoNL. „Може да е изразходвал безбожно много гориво, но начинът, по който се справи с пътя, беше нещо, което никога не сме виждали от превозно средство с такъв размер.“

Германия, със своите строги екологични разпоредби, е предизвикателно място за такова превозно средство да остави отпечатък. Лудориите на TRX по аутобана със сигурност са оставили трайно впечатление, но реалните числа на разхода на гориво по време на тези скоростни писти остават добре пазена тайна.

Въпреки че някои критици може да посочат явното пренебрежение на камиона към икономията на гориво и екологичните разпоредби, ентусиастите не могат да отрекат изключителната демонстрация на американската инженерна мощ на Ram 1500 TRX.

Гледката на това задвижвано от Hellcat 4x4, ревящо по немската магистрала в дъжда, вероятно ще остане рядко зрелище . И все пак, за онези, които имаха късмета да станат свидетели на това, изживяването беше просто спиращо дъха.

Тъй като екологичните разпоредби стават все по-строги и автомобилният свят се насочва към по-чиста, по-устойчива енергия, смелото бягане на TRX по аутобана може да бъде запомнен като смел и може би дори предизвикателен поздрав към една ера на нескрита сила и излишък. Само времето ще покаже как този американски гигант ще се впише в непрекъснато променящия се глобален автомобилен пейзаж. Но засега гръмотевичното представяне на Ram 1500 TRX ще отекне в съзнанието на тези, които са го видели от първа ръка.

Вълнуващото начинание на Ram 1500 TRX на мокрия аутобан демонстрира сливането на американската дързост с немското инженерство любопитство. Наистина обещава да се превърне в много обсъждан епизод в автомобилните среди.

Регистрирайте се за Motorious Бюлетин. За най-новите новини ни следвайте във Facebook, Twitter и Instagram.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР