AMD вероятно ще разкрие дългоочакваната графична карта от висок клас

...
AMD вероятно ще разкрие дългоочакваната графична карта от висок клас
Коментари Харесай

Ще видим ли убиецът на Nvidia от AMD на следващия CES?

AMD евентуално ще разкрие дълго чаканата графична карта от висок клас Navi на идващото събитие CES, която ще е продължение на поколенията Radeon и RDNA 2 видео карти, като съгласно упованията на мнозина, това ще бъде „“убиецът на Nvidia“.

Естествено, това е доста спекулативно, само че въпреки това, източникът, оголен от Wccftech, е почитан източник на приключване на данни и вътрешна информация, когато става дума за хардуер, и почитан консуматор във форумите на Chiphell, който преди този момент разкри информация за първичния старт на картите Navi, която след това се оказа достоверна.

Според потребителя със мистериозен прякор Wjm47196, CES ще бъде мястото, където AMD ще разкрие първите визуализации на идващите си графични карти от сериите Radeon, които ще бъдат второто потомство RDNA – в допълнение усъвършенствана и надградена архитектура спрямо истинските Navi видео карти, създавани по 7 – нанометров софтуерен развой.

Вероятно тези графични процесори ще могат да се похвалят с хардуерно ускоряване, с цел да дават в игрите следене на лъчите и по-бърза скорост на фрагментите, както и да настигнах RTX графичните процесори на Nvidia, като съгласно мнозина ходът на AMD изигравя роля навръх това – отговор на предложенията на директният им съперник.
Достоверно ли е?
Тази информация кореспондира с предходните данни от месец август, когато за първи път чухме от различен източник, че видео картата от най-голям клас, която и тогава беше наречена „убиецът на Nvidia“, евентуално ще се основава на архитектурата на RDNA 2. Очаква се тази графична карта да дебютира в средатата на 2020 година Като комерсиално наименование, евентуално това ще бъде RX 5900, която би могла да бъде пусната дружно с RX 5800, по информация, получена неотдавна от актуализирането на драйверите на Linux. Така че началото на годината ще разкрие какво фактически ще се случи, само че за в този момент всичко упоменато досега си пасва идеално.

Също по този начин станахме очевидци на изтеки пътни карти, показващи, че DRNA 2 Radeon графичните процесори са в развой на развиване и всичко това е обвързвано с опцията конзолите от идващото потомство да получат графични решения, захранвани от RDNA 2 – и не забрявайте, че тези конзоли имат AMD чипове и ще поддържат следене на лъчите – факт, който вечени е станал прочут.

Освен това, тук е моментът да напомним за изтеклия на скоро RRA документ, който породи обилни спекулации за това какво ще съставляват идващите видео карти основани на архитектурата Navi.
Паметта има значение
С това последно разобличаване Wccftech също подозира, че графичните карти от най-голям клас, ще употребяват видео памет от вид HBM2E, а не познатата ни GDDR6, само че особено тази информация би трябвало да бъде призната с известна доза подозрение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР