AMD наскоро обяви, че ще бъде ексклузивен технически партньор на

...
AMD наскоро обяви, че ще бъде ексклузивен технически партньор на
Коментари Харесай

AMD ще подарява играта Starfield на купувачите на Ryzen 7000

AMD неотдавна разгласи, че ще бъде извънреден механически сътрудник на компютърната версия на горещо предстоящата галактическа ролева игра Starfield от Bethesda. Какъв е най-хубавият метод да отпразнува това партньорство? Разбира се, да пусне нов игрови комплект! Според Newegg, AMD явно ще раздава Starfield на купувачите на процесорите Ryzen 7000.

Мини-сайтът AMD Starfield Game Bundle Promotion Store удостовери, че всички модели Ryzen 7000, от чипа от междинен клас Ryzen 5 7600 до флагманския модел Ryzen 9 7950X3D, дават отговор на изискванията. AMD към момента не е оповестил публично комплекта, тъй че изискванията на промоцията остават незнайни. Първоначално играта беше планувана за стартиране на 22 ноември, само че Bethesda отсрочи датата на стартиране на Starfield до 6 септември 2023 година Логично е да се допусна, че скоро ще пристигна известие от AMD, тъй че потребителите да могат да закупят процесорите Ryzen 7000 преди играта да бъде пусната.

Промоцията на предходния игрови пакет AMD Star Wars Jedi: Survivor за процесорите Ryzen 7000 завърши на 30 юни, тъй че производителят приготвя идната акция, която ще насочи вниманието на купувачите към Zen 4 основаните процесори.

Starfield употребява доста технологии на AMD, в това число FidelityFX Super Resolution 2 (FSR 2), тъй че не е изненада, че AMD възнамерява да популяризира тази игра. За страдание, не всички геймъри са приветствали ексклузивността на AMD, защото Starfield, заради спонсорирането от страна на AMD, няма да поддържа конкурентните технологии за увеличение на резолюцията като NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) и Intel Xe Super Sampling (XeSS). Един от добре известните модери, PureDark, даде обещание да внедри поддръжката на DLSS 3 в Starfield, най-малко в ранния достъп.

Минималните целесъобразни систематични условия за Starfield са сходни на тези за Star Wars Jedi: Survivor. Играта ще изисква шестядрен процесор като Ryzen 5 2600X или Core i7-6800K, 16 GB памет, Radeon RX 5700 или GeForce GTX 1070 Ti и 125 GB SSD. Като се има поради естеството на играта, ще бъде забавно да се види дали ще употребява технологията DirectStorage на Microsoft за по-бързо зареждане. Сега, когато Microsoft има Bethesda, има огромен късмет тази функционалност да се появи и в Starfield.

Starfield е налична за предварителна поръчка в Steam за $69,99, до момента в който цифровата премиум-версия коства $99,99. Малко евентуално е някой да си купи процесор Ryzen 7000 единствено с цел да играе, защото най-евтиният Zen 4 модел — Ryzen 5 7600, коства $223. Това въпреки всичко е прекрасен бонус за потребителите, които желаят да надстроят до платформата Zen 4. За тези, които не възнамеряват да закупят основания на Zen 4 процесор или желаят да купят играта за непрекъснато, Starfield ще се предлага и в Microsoft Game Pass на цена от $9,99 на месец.

Като цяло, съдействието сред AMD и Bethesda, както и идното стартиране на игровия комплект Starfield с процесорите Ryzen 7000, са значими стъпки за подсилване на пазарните позицията на AMD. Всичко това дава обещание на геймърите ново преживяване при потреблението на продуктите на компанията. Като се има поради цената на процесора Ryzen 7000, покупката на чипа поради самата игра може да не си заслужава, само че предлагането на AMD е атрактивен бонус за тези, които възнамеряват да обновят системата си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР