AMD и Samsung официално обявиха поддръжката на технологията Radeon FreeSync

...
AMD и Samsung официално обявиха поддръжката на технологията Radeon FreeSync
Коментари Харесай

Технологията Radeon FreeSync е вече на голям екран с новите FreeSync Samsung QLED телевизори

AMD и Samsung публично оповестиха поддръжката на технологията Radeon FreeSync в новите QLED тв приемници на Samsung с размери на екрана от 55 до 82 инча
Така гейминг преживяванията могат да се пренесат на ултрашироки екрани с 4K резолюция, освен това с плавна картина без накъсвания с помощта на водещата адаптивна технология на освежаване на AMD.
Дисплеите поддържащи Radeon FreeSync технология оферират на геймърите следните преимущества: Изключително постоянна, плавна картина : FreeSync технологията синхронизира честотата на освежаване на екрана с кадровата скорост на съвместимите Radeon графични карти, за унищожаване на образните дефекти като раздробяване и вибриране на картината, и закъснение на реакцията на дейностите на играча. Достъп до растяща екосистема : AMD продължава да уголемява екосистемата FreeSync оттатък персоналните компютри с стартирането на поддръжка за FreeSync в конзолите Xbox One S и Xbox One X на Microsoft при започване на м. Март т.г. Поддръжка на отворените нововъведения : С индустриални стандарти като FreeSync, AMD обезпечава на районен съд и конзолната екосистеми технологии, които доста усъвършенстват преживяванията на геймърите. Сега технологията FreeSync се поддържа от над 250 модела екрани предлагани от над 20 производители.
С HDR поддръжката на до 1000 нит-а и с превъзходна картина, QLED екраните на Samsung обезпечават високи честоти на освежаване и ниска инертност при огромен избор на размери на екраните и многообразие на цените. С тях потребителите могат да разчитат на един екран за всички свои домашни софтуерни развлечения.

Технологията FreeSync за QLED тв приемниците на Samsung през днешния ден е налична за моделите с величина 55 ” – 82 ” инча от сериите NU8000 / NU8500. Тя се обезпечава като част от автоматизиран ъпдейт на геймърския режим (Gamer Mode). Актуализациите могат да се открият на формалния уебсайт на Samsung: www.samsung.com.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР