Амбицията ни е за пълна победа в София - тръгваме

...
Амбицията ни е за пълна победа в София - тръгваме
Коментари Харесай

Цветомир Паунов: Амбицията ни е за пълна победа в София с Фандъкова

Амбицията ни е за цялостна победа в София - тръгваме със самочувствие за добре свършена работа и сполучлив кмет в лицето на Фандъкова. Това сподели регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов пред публицисти след регистрацията на партията за локалните избори в столицата.

"Току-що с сътрудниците от Съюз на демократичните сили подадохме документи за регистрация в Общинската изборна комисия на локална коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. Най-голямата дясна партия в България с най-старата дясна партия в България направихме съдружно съглашение за съдружно взаимно явяване на изборите в София. Това е едно демократично обединяване на десните партии, на партиите, които могат да трансформират града ни, партиите, които сплотяват демократичната общественост и с общи старания ние тръгваме със самочувствието за добре свършена работа със София, за това, че имаме извънредно сполучлив кмет в лицето на госпожа Фандъкова, изключителни общински съветници, които са свършили доста работа в Столична община, кметове на региони и кметове на кметства. Имаме упоритостта да продължим с дейната работа за развиването и смяната на нашия град ", акцентира Паунов.

Той уточни, че упоритостта на ГЕРБ е за цялостна победа в София както за кмет, по този начин и за листата за общински съветници и кметове на региони. На въпрос дали е по-лесно да критикуваш, в сравнение с да защитаваш, Паунов отговори: "Г-жа Мая Манолова подаде сигнала за Костинброд, за огромните, големите фалшификации, рейсовете с двойни дъна. Ние в никакъв случай не сме водили отрицателна акция, в никакъв случай не се сме залагали на компроматна акция. Ние демонстрираме всичко, което е направено в София. То е направено с доста работа, с доста огромен експертен капацитет и с доста общи старания на целия екип на кмета госпожа Фандъкова ", добави още Паунов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР