Амбицията е едно, желанието - друго, а възможностите - трето.

...
Амбицията е едно, желанието - друго, а възможностите - трето.
Коментари Харесай

Президентът разделя нацията, смята Цветонов

Амбицията е едно, желанието - друго, а опциите - трето. Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява в Пловдив опцията да се появи нова политическа мощ, зад която стои президентът Румен Радев.

" Всеки има някаква упоритост, дали обаче тя е покрита със съответния потенциал и наличие. Дали можеш да бъдеш индивидът, който да предложи опция. Не считам, че е опция да разделяш нацията и да създаваш ненавист ", добави вторият човек в ГЕРБ. Според него президентът показвал, че не е обединител на нацията, а се стреми само към персонални политически цели.

" Радев сподели, че не е този, който ние смятахме, че може да бъде. Той не е пореден в това, което говореше в предизборната си акция и последващите си дейности. Единствено пореден е в отбраната на ползите на една компания, на една компания ", разясни Цветанов, визирайки позицията на президента за покупката на изтребителите " Грипен ".

Шефът на депутатите от ГЕРБ добави, че в Чехия и Унгария закупуването на тези самолети е обвързвано със кавги, до момента в който в държавите-членки, които имат Ф-16, такива не е имало.

Цветанов събра структурата на партията в Пловдив-област, с цел да стегне редиците преди европейските и локалните избори. " Важно в тази акция да развием повече еврооптимизъм. Много са тези, които обичат да показват отрицателни отзиви против Европейски Съюз. Затова предизвикваме цивилен разговор " Европа в нашия дом ", добави той. И изясни, че ГЕРБ ще покаже какво е реализирано във всички браншове благодарение на Европейския съюз.

Зам.-председателят на партията счита, че оценката за работата на кметовете ще бъде дадена още на евровота. Той прикани градоначалниците да стартират да се приготвят за локалните избори през есента. " Мога да кажа, че всички наши кметове се показват извънредно сполучливо. Сред тях е Георги Мараджиев, който ръководи община Стамболийски и е регионален координатор на ГЕРБ ", уточни Цветанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР