Амбиция и действие в комбинация с практичен дух и емоция

...
Амбиция и действие в комбинация с практичен дух и емоция
Коментари Харесай

Житейската съдба на асцендент Овен

Амбиция и деяние в композиция с удобен дух и страст – това е индивидът с асцендент Овен. Той обожава романтиката, наситена с фикция и обич. Има афинитет към приключенията.

Хората с Асцендент Овен са извънредно действени, защото считат, че щастието се реализира единствено посредством полагането на доста старания. В множеството случаи първо работят, след това мислят. Всички в живота им се случва импулсивно и непланирано.

Те съумяват да осъществят задачите си съвсем без проблеми. С лекост прескачат всички трудности и доближават до мечтаната реализация. Житейският им път върви по прикрит, никому незнаен проект с персонални цели, които са си сложили още от детството си.

Предизвикателствата и поемането на опасности са втора природа на асцендента Овен. Те не се плашат от загубите, а ги одобряват като градивни за по-нататъшното си развиване. Трудностите и опитите на другите да ги разубедят да се откажат от следващия си безразсъден проект още повече ги окуражават.

Хората с асцендент Овен са извънредно борбени. Желанието за развиване, посредством което да надскочат средата, от която произлизат, са нещо като самоцел за тях. Най-голямото им предпочитание е да се потвърдят и утвърдят сами. Понякога са толкоз настъпателни и дейни, сякаш желаят да свършат и утрешната работа през днешния ден.

 Асцендент Овен

Мотивацията на тези хора не може да остане скрита. Винаги са една крачка пред другите в своята активност. Често това се обуславя от обстоятелството, че им се постанова сами да се грижат за себе си още от ранна възраст. Те бързо стават самостоятелни и могат умерено да се грижат за себе си и персоналния си живот.

През целия си живот хората с асцендент Овен са самостоятелни. Трудно търсят непозната помощ. Натрупаният житейски опит им оказва помощ елементарно да се приспособяват към измененията в живота.

В връзките с колегата си са малко по-разчупени. Въпреки самостоятелният си темперамент в името на любовта са склонни на взаимни отстъпки. Както в житейските, по този начин и в персоналните си връзки те са наясно какво могат да жертват, с цел да реализиран нужния баланс.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР